پیام تبریک سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان اصفهان به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص) و آغاز هفته وحدت
حجت الاسلام و المسلمین معتمدی، سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان اصفهان طی پیامی فرارسیدن ولادت باسعادت پیامبر مهربانیها حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی(ص) و آغاز هفته وحدت را تبریک و تهنیت گفت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین معتمدی، سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان اصفهان طی پیامی فرارسیدن ولادت باسعادت پیامبر مهربانیها حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی(ص) و آغاز هفته وحدت را تبریک و تهنیت گفت.
متن پیام به شرح ذیل است:
باسمه تعالی
هفته وحدت، یادآور ولادت رسول خوبیها حضرت محمد(ص) آخرین فرستاده پروردگار است، پیامبری که هرچه نامهربانی به او شد با ابراز مهر و محبت ،جذبه ای بخشید که همگان بسوی او روی آوردند.
در اهمیت و ضرورت وحدت و همدلی در میان مسلمانان از دیدگاه قرآن، هیچ تردیدی وجود ندارد و قاطعانه میتوان گفت که یکی از مسائل اجتماعی، که قرآن بیش از هرچیز دیگر بر آن تاکید دارد، وحدت میان پیروان اسلام است.
وجود مقدس نبی مکرم و رسول اعظم اسلام، مهمترین نقطهی ایجاد وحدت است، پیامآوری که وحدت امت اسلامی را از راهبردهای بنیادین اقتدار امت اسلامی در تمام زمانها و مکانها دانسته و اقتدار و عزت جامعه نو پای اسلامی در عصر رسالت به خاطر وحدت و راهکارهای ارایه شده از طرف پیامبرخاتم(ص) بود.
اینجانب سالروز ولادت پیامبر نور و رحمت، حضرت محمد مصطفی (ص) و خلف صالحش امام جعفر صادق (ع) و همچنین فرا رسیدن هفته وحدت را به محضر بقیه ا... الاعظم ارواحناه فداه ، تمامی مسلمانان بویژه مردم مومن و متدین ایران اسلامی تبریک و تهنیت عرض نموده، امیدوارم همه ما با بهره گیری از تعالیم دین مبین اسلام و شریعت پیامبر وحدت آفرین در سایه آرمان های مقدس امام راحل و منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در خدمت مردم عزیز ایران اسلامی موفق و موید باشیم.
رمضانعلی معتمدی